Preskocit navigáciu

Spolupráca Vojenskej polície s Akadémiou umení Banská Bystrica


Spolupráca Vojenskej polície s Akadémiou umení Banská Bystrica  

Dňa 16. februára 2022 bola uzatvorená Zmluva o vzájomnej spolupráci medzi Vojenskou políciou a Akadémiou umení v Banskej Bystrici, Fakultou dramatických umení. Na základe tejto zmluvy boli počas zamestnaní organizovaných Vojenskou políciou do modelových situácií ako figuranti zaradení študenti Fakulty dramatických umení pod odborným vedením prodekanky pre umenie, vedu, výskum a medzinárodné vzťahy Mgr. art. Soňi Kočanovej, ArtD..

Dňa 22. novembra 2022 v rámci Inštruktážno-metodického zamestnania v oblasti osobnej ochrany v Odbore výcviku a kynológie Vlkanová - Hronsek pod vedením  nrtm. Bc. Vladimíra Bobuľu študenti simulovali pozíciu chránenej osoby, protokolárne zabezpečenie, ako aj činnosť členov delegácie.

Počas výcviku v krízovej intervencii so zameraním na činnosť intervenčného tímu realizovaného v gescii psychológa Vojenskej polície Mgr. Ivana Sopoligu sa modelových situácií opäť zúčastnili študenti Akadémie umenia.


Spolupráca Vojenskej polície s Akadémiou umení Banská BystricaSpolupráca Vojenskej polície s Akadémiou umení Banská BystricaSpolupráca Vojenskej polície s Akadémiou umení Banská BystricaSpolupráca Vojenskej polície s Akadémiou umení Banská Bystrica

Autor: Vojenská polícia , Foto: Vojenská polícia - Dátum: 02.12.2022
Čítanosť: 3178
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share