Preskocit navigáciu

Strelecká súťaž riaditeľa Vojenskej polície v bojovej streľbe a Memoriál pplk. Ing. Ľuboša BELÁKA


Strelecká súťaž riaditeľa Vojenskej polície v bojovej streľbe a Memoriál pplk. Ing. Ľuboša BELÁKA

V dňoch 3.-4.9.2009 sa v priestoroch Centra výcviku a kynológie Vlkanová-Hronsek uskutočnil 13. ročník streleckej súťaže riaditeľa Vojenskej polície v bojovej streľbe a 3. ročník Memoriálu pplk. Ing. Ľuboša Beláka za účasti príslušníkov Policajného zboru SR, Železničnej polície SR, Colného kriminálneho úradu SR, inštruktorov AOS v Liptovskom Mikuláši, zástupcov Regrutačného strediska Banská Bystrica, príslušníkov VTJ Nitra, Zvolen a Sliač, útvarov a riaditeľstva Vojenskej polície. Súťaž zahájil veliteľ Centra výcviku a kynológie pplk. Ing. Jozef GANDŽALA. Strelcom zaželal pevnú ruku, presnú mušku a športové šťastie.

Strelci súťažili počas dvoch dní na deviatich parkúroch rôznej obtiažnosti ( jeden parkúr nočná streľba ). Víťaza v kategórii jednotlivcov určil súčet čiastkových výsledkov z jednotlivých streleckých parkúrov a stal sa ním príslušník KR PZ SR v Banskej Bystrici Daniel ŠTEVULA. Najlepším strelcom Vojenskej polície sa stal príslušník ÚVP Banská Bystrica rtm. Jaroslav SOBEK. V kategórii Najlepšie strelecké družstvo zvíťazilo družstvo KR PZ SR v Banskej Bystrici v zložení Daniel ŠTEVULA a Eugen RAVAS. Veľmi atraktívnou disciplínou bol strelecký súboj o najrýchlejšieho strelca. Víťazom sa stal príslušník KR PZ SR v Banskej Bystrici Daniel ŠTEVULA. Diplomy a ceny najlepším strelcom odovzdal v zastúpení riaditeľa Vojenskej polície pplk. Ing. Peter ŠMELKO spolu s veliteľom CVaK pplk. Ing. Jozefom GANDŽALOM.


Strelecká súťaž riaditeľa Vojenskej polície v bojovej streľbe a Memoriál pplk. Ing. Ľuboša BELÁKA Strelecká súťaž riaditeľa Vojenskej polície v bojovej streľbe a Memoriál pplk. Ing. Ľuboša BELÁKA Strelecká súťaž riaditeľa Vojenskej polície v bojovej streľbe a Memoriál pplk. Ing. Ľuboša BELÁKA Strelecká súťaž riaditeľa Vojenskej polície v bojovej streľbe a Memoriál pplk. Ing. Ľuboša BELÁKA

Autor: rvp , Foto: rvp - Dátum: 04.09.2009
Čítanosť: 33688
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share