Preskocit navigáciu

Kontinuita v muničnom sklade zostane zachovaná


Kontinuita v muničnom sklade zostane zachovaná

    Deň 31.5. 2012 bol pre VÚ 5728 Lešť-Riečky/muničný sklad pobočka ZZZT5 Martin/ výnimočný z viacerých dôvodov.
Po dlhých a úspešných 19 rokoch opustil útvar veliteľ mjr. Ing. Jozef POPJAK z dôvodu ustanovenia do novej funkcie / zástupcu odboru pre podporu operácii na VSVaP/ a povýšenia do hodnosti podplukovník. Slávnostný ceremoniál viedol za prítomnosti príslušníkov VÚ 5728 Lešť- Riečky veliteľ ZZZT5 Martin pplk. Ing. Peter MASÁR, ktorý vyhlásil rozkazy pre odovzdávajúceho veliteľa mjr. Ing. Jozefa POPJAKA a preberajúceho veliteľa mjr. Ing. Miloša MÁTYÁSA. Zároveň veliteľ ZZZT5 odovzdal v mene náčelníka Generálneho štábu pamätnú medailu NGŠ 3. stupňa rtm. Petrovi KRÁLIKOVI príslušníkovi muničného skladu z dôvodu ukončenia služobného pomeru v OSSR po 20 rokoch služby.
   V slávnostnom príhovore veliteľ ZZZT5 poďakoval mjr. Ing. Jozefovi POPJAKOVI za profesionálny prístup a odvedenú prácu, ktorú odviedol na muničnom sklade od jeho vzniku roku 1993 a odovzdal mu ďakovný list. Budúcemu „civilovi“ rtm. Petrovi KRÁLIKOVI poprial všetko najlepšie v civilnom živote a zároveň poďakoval za odvedenú prácu v službe profesionálneho vojaka. V neposlednom rade zaželal veľa úspechov novému veliteľovi útvaru mjr. Ing. Milošovi MÁTYÁSOVI.
   Vo svojich príhovoroch odchádzajúci veliteľ mjr. Ing. Jozef POPJAK poďakoval celému útvaru za dlhoročnú spoluprácu a kvalitne odvedenú prácu. Nový veliteľ mjr. Ing. Miloš MÁTYÁS poďakoval za prejavenú dôveru ktorá mu bola preukázaná a podotkol, že bude robiť všetko preto, aby nesklamal a splnil to čo sa od neho očakáva. Pri plnení služobných povinností bude otvorený akýmkoľvek novým nápadom , podnetom prostredníctvom ktorých sa dosiahnu lepšie výsledky alebo zjednoduší a zefektívni práca v muničnom sklade Lešť-Riečky.


Kontinuita v muničnom sklade zostane zachovaná1Kontinuita v muničnom sklade zostane zachovaná1Kontinuita v muničnom sklade zostane zachovaná1Kontinuita v muničnom sklade zostane zachovaná1Kontinuita v muničnom sklade zostane zachovaná2Kontinuita v muničnom sklade zostane zachovaná2Kontinuita v muničnom sklade zostane zachovaná2Kontinuita v muničnom sklade zostane zachovaná2Kontinuita v muničnom sklade zostane zachovaná3Kontinuita v muničnom sklade zostane zachovaná3

Autor: mjr. Miloš Matyas , Foto: Tomáš Povoda - Dátum: 04.06.2012
Čítanosť: 15771
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share